17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vali Atılım Sanayi Sitesi'ndeydi

Bartın Valisi İsa Küçük, Atılım Sanayi Sitesi'nde yaptığı incelemeler sırasında Bartın Meslek Yüksek Okulu Peyzaj Teknikerliği öğrencilerin uygulamalı olarak yaptıkları çevre düzenlemesi hakkında bilgi aldı.


Bartın'da alt yapısı tamamlanan Yeni Sanayi Sitesi'nde çevre düzenlemesi yapılıyor. Bartın Valisi İsa Küçük, çalışmaların yapıldığı bölgeye giderek bilgi aldı.

Yaklaşık 60 öğrencinin katıldığı çevre düzenlemesinde 66 farklı türde ağaçlar, çalılar ve süs bitkileri dikilirken, bunun sanayi sitesi çevre düzenlemesine zenginlik katması amaçlanıyor.

Vali İsa Küçük, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mehmet Bayrak ve Atılım Sanayi Sitesi Başkanı Nemci Ateş ile birlikte 110 bin metrekarelik alanda 19 blokta toplam 178 işyerinin bulunduğu yeni sanayi sitesindeki incelemede yaptığı konuşmada, "Burada 15-16 yıllık bir emek var. Sanayi Bakanlığımızın sağladığı küçük kazançlarla oluşmuş yeni bir sanayi bölgesidir. Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz de çevre düzenlemesi yaparak burayı güzelleştirmeye çalışıyorlar. Emek ve gönüllerini veriyorlar. Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sümer Gülez'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Hem üyeler hem de devlet eli ile buraya 15 seneden bu yana emek ve alın teri dökülmüştür. Yaz mevsimine kadar çalışmalar bitirilerek, esnafımıza, sanayicimize ve üreticimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Atılım sanayi sitemiz ulaşım konusundaki rahatlığı da bizleri son derece mutlu etmektedir" dedi.


Bartın Valisi İsa Küçük, yeni Atılım Sanayi Sitesinin yaz mevsimine kadar faaliyete geçmesinin kentin ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 11:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?