22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Vali hükümet konağını inceledi

Bartın Valisi Halil Işık, inşaat çalışmaları devam eden Bartın Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu.


Bartın Valisi Halil Işık, Vali Yardımcısı Türker Öksüz ve Valilik Müdürleri ve ilgili daire müdürlerinden oluşan kalabalık bir personel ile Bartın Hükümet Konağı inşaatında inceleme yaptı, yerleşim planlarını değerlendirdi.


Hükümet Konağı'na taşınacak kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte inşaat tamamlanmadan önce kurumların taleplerini değerlendireceklerini anlatan Vali Halil Işık, "Ankara ziyaretimde Bayındırlık ve İçişleri Bakanlığıyla yaptığım görüşmelerde 2010 yılında tamamlanacak yatırımlar kapsamında olan Bartın Hükümet Konağı'nı, 2009 yılı içerisinde tamamlanacak yatırımlar kapsamına aldırdık. Hükümet konağımızın 2009 yılında bitirilmesi konusunda 5 milyon TL ödenek talebimiz vardı. Bunu da sağlamış bulunmaktayız. Hükümet konağımızı, 2009 yılı içinde tamamlayarak valiliğimiz ve taşınacak diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın modern binada Bartın halkına hizmet vermelerini sağlayacağız" dedi.


Bartın Valisi Halil Işık, yeni binaya yerleşimde karşılaşılabilecek sorunların şimdiden tespiti ile gerekli tedbirlerin alınması amacıyla daire amirlerinin kendi taşınacakları bölümlerde, iş yoğunluğu, teçhizat durumu, altyapı durumlarının değerlendirilerek işlevselliğin gerçekleşebilmesi ve Hükümet Konağı'na taşınırken ve taşındıktan sonra yıkımlara ve dıştan teçhizat donanım sorunlarının bir an önce bertaraf edilerek giderilmesi için şimdiden çalışma yapmaları konusunda talimat verdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?