17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vali Küçük Miray bebeğe altın taktı

Bartın'da Kurban Bayramı kapsamında protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaştı.

Törende konuşan Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın'ın daha çok kalkınması ve ilerlemesi için çalışmak gerektiğini belirtti.

Bartın Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bartın Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Hayrettin İmren, İl Daire Müdürleri, siyasi partililer, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Vali İsa Küçük, "Saygıdeğer Bartınlılar öncelikle kurban bayramınızı kutlarım. Dini bayramlarımız diğer bayramlarımızda olduğu gibi her zaman bizler için sevgi, dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın doruğa çıktığı, paylaşılarak çoğaltıldığı günlerdir ama aynı zamanda küskünlüklerin, dargınlıkların, hüzünlerin, acıların paylaşılarak azaldığı günlerdir. Bu bayramlarda bütün Bartınlılarla birlikte tüm manevi duygularımızı yüceltmenin mutluluğu içerisindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tekrardan kutluyor, esenlik ve sağlık içerisinde, daha gelişmiş, daha kalkınmış bir Bartın için hep birlikte çalışarak daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki kutlama programının ardından Askerlik Şubesi Başkanlığı, Polis Evi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret eden Vali İsa Küçük, hastane ziyareti sırasında Kurban Bayramı'nda Bartın'da ilk doğan bebek Miray Dikyol ve annesi Fatma Dikyol'u mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Vali İsa Küçük, gözlerini dünyaya Kurban Bayramı'nda açan Fatma Dikyol'a altın taktı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaretin ardından cezaevinde hükümlü ve tutuklularla bir araya gelen heyet daha sonra 75.Yıl Huzurevini ziyaret ederek kıdemli Bartınlıların Kurban Bayramı'nı kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 09:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?