22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Vali tanışma turuna çıktı

Bartın Valiliği'ne atanan Halil Işık, Bartın'daki görevine başladıktan sonra ilk olarak Bartın esnaflarını ziyaret etti. Bartın sokaklarındaki esnaf ve vatandaşlar ile görüşen Bartın Valisi Halil Işık, halkın içinde biri olacağını kaydetti.

Valiler kararnamesi ile Bartın Valiliği görevine atanan Halil Işık, görevine başladı. Vali Halil Işık, Bartın esnaflarını ziyaret etti. Bartın halkının kendisini tanıması gerektiğini belirten Vali Halil Işık, "Ben görevime mutluluk içerisinde başladım. Bartın halkının beni tanımasını hızlandırmak için esnaflarımızı ziyaret etmekten başladım. Esnaflarımız ile tanışıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız ile de görüşüyoruz. Amacımız kentimizi hep birlikte en iyi yerlere getirmek olacaktır. Halkın içinde halk ile iç içe bir Vali olacağım" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan aday adayı Emin Özkan'da sokakta vatandaşlar ile görüşen Vali Halil Işık ile tokalaşıp, kendisini tanıttı. Bartınlı vatandaşlar ise, Bartın Valisi Halil Işık'ı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar Vali Halil Işık'ın bu yaklaşımını memnuniyetle karşıladı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 00:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?