17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vali ve Başkan'a plaket verildi

Bartın Belediyesi 12. Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hasan Bayrı Şiir Yarışması'nda "Bir Daha Düşün" isimli şiiriyle ikinci olan Ankara Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, Bartın Valisi İsa Küçük ve Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'e plaket verdi.


Bartın Saft Otel'de Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel tarafından Kitap Fuarını onurlandıran yazar, şair ve gazeteciler ile protokol üyeleri onuruna yemek verildi. Yemeğe Bartın Valisi İsa Küçük, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Hayrettin İmren, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Kaplan, Ankara Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, Emniyet Müdürü Mesut İnce, protokol üyelerinin eşleri, yazar, şair ve gazeteciler katıldı.


Bartın Kitap Fuarı etkinliklerinde yer alan Hasan Bayrı Şiir Yarışması'nda ikinci olan Ankara Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, Bartın Valisi İsa Küçük ve Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'e teşekkür plaketi verdi. Vadi Çiçekli ayrıca, "Kağnılar Giderdi İstiklal Yolunda" isimli kitabını geceye katılanlara hediye etti.
Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Kitap Fuarı'nı onurlandıran yazar, şair ve gazetecilere minnettar olduğunu, Bartın'ın Türkiye'nin kültür kentlerinden biri olduğunu ve geleneksel hale getirilen Kitap Fuarını gelecek nesillere aktarmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 12:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?