17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vali'den bayram mesajı

Bartın Valisi İsa Küçük, bayram dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramların dargınlıkları unutturduğunu ve yardımlaşmayı artırdığını ifade eden Küçük, mesajında şunları söyledi: Yaşama sevincini canlı tutan ve toplumumuz için büyük anlamlar taşıyan dini bayramlarımız; sevgi, saygı, dostluk, kardeşlik ve barış duygularımızın yüceldiği, dargınlık – kırgınlıkların unutulduğu, yardımlaşma – dayanışma arzularımızın hayata geçirildiği, birlik ve beraberlik hislerimizin simgeleştiği önemli olaylardan biridir. 

Bartın’ımızın kalkınması ve gelişmesi yönünde başlatılmış bulunan çalışma ve yatırımlar ile halkımıza verilen hizmetler her zaman kamu yararı gözetilerek artarak devam edecektir. Bu noktadan çıkarak kalkınmış, gelişmiş, huzurlu ve refah içinde yaşayan bir Bartın’a ulaşmak için burada yaşayan ve ekmeğini bu vilayette kazanan herkes için en yüksek değer olması gerektiğini bir kere daha belirtmek isterim. 

Bu vesile ile Bartın’ımızda Ramazan Bayramı dolayısı ile ortaya çıkabilecek sorunların giderilmesi ve vatandaşlarımızın bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbirin alındığının kamuoyunun bilgisine sunarım.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Bartınlı hemşehrilerimizin ve kamu görevlilerinin Ramazan Bayramını kutluyorum. Sağlık, huzur, mutluluk ve gönenç içinde bir bayram geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

www.bartin.gov.tr
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 11:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa ÇETİNKAYA IP: 85.101.162.xxx Tarih : 20.10.2006 16:14:01
Sayın valimize çok teşekkür ederiz. Bartın'ımız için çok büyük projelerin startını vermiş ve halende devam etmektedir. Sayın valimize çalışmalarında başarılar diler ve Mübarek Ramazan bayramlarını en içten dileklerimizle kutlarız. Tüm Bartın'lı hemşerilerimizinde Mübarek Ramazan bayramlarını tebrik ederim.