17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vali'den çocuklara hediye

2008-2009 eğitim-öğretim yılı sebebiyle Karahüseyinli İlköğretim Okulunda tören düzenlendi.

Eğitim ve öğretime desteklerin artarak devam edeceğini belirten Bartın Valisi İsa Küçük, öğrencilere diş fırçası ve macunu dağıttı.
Karahüseyinli İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 2008-2009 eğitim öğretim yılı başlama programına Bartın Valisi İsa Küçük, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali İsa Küçük, il Özel İdaresinin gelirlerinin devlet tarafından yüzde 100 oranında artığını, bunun da yüzde 50'sinin eğitim-öğretime harcayacaklarını belirtti. Kardeş okul projesinin bu senede devam edeceğini vurgulayan Vali Küçük,"Her kurum kardeş okuluna Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile sağlık taraması yaptıracak ve ihtiyaçları da karşılayacak" dedi.


Bartın Valisi İsa Küçük, Karahüseyinli İlköğretim Okulu Müdürü Gazi Kula'yı, Karahüseyinli İlköğretim Okulunun 2 yıldır köy okulu il birinciliği olması nedeniyle, kent merkezindeki bir okula görevlendireceğini belirtti. Vali İsa Küçük, Milletvekili Yılmaz Tunç ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, öğrencilere diş macunu ve fırçası hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 10:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?