22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Vali'den karne öncesi mesaj

Bartın Valisi Halil Işık, 2008-2009 eğitim öğretim yılının 1.yarı yıl tatili sebebiyle mesaj yayınladı.


2008-2009 yılı yarı yıl tatili sebebiyle Bartın Valisi Halil Işık tarafından açıklama yapıldı. Vali Halil Işık, "Değerli öğretmenlerimiz ve geleceğimizin mimarı olan sevgili öğrencilerimiz iki haftalık yarı yıl tatiline girmektedir. Ülkemizin çağdaşlaşması ve ileri ülkeler arasında yer alması yolunda önemli hedefimiz eğitim ve öğretimde kaliteyi yakalamak olmalıdır. Eğitim sorunlarını çözen toplumların her alanda geliştikleri hepimiz tarafından bilinmektedir. Bu yolda sizler en önde yer almaktasınız. Bu sebeple eğitim-öğretimde göstermiş olduğunuz olumlu gayret ye çabalarınızı takdirle izliyoruz. Geleceğimizin güvencesi ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı ülkemiz ve aziz milletimiz adına en iyi bir şekilde yetiştirmek kolay bir süreç değildir. Onların bu süreçte her yönden büyük bir desteğe ihtiyaçları bulunmaktadır.

Çocuklarımız yarı yıl sonunda karne alacaklar. Karnelerinde olumsuz notlar olabilir. Bu çocuklarımızın velileri olarak üzerinize düşen görev, onları incitmeden, sevgi dolu yaklaşımlar sergileyerek, sebeplerini bulmaya çalışmak olmalıdır. Yoğun ve yorucu bir dönem sonunda onların en iyi şekilde ve istediği doğrultuda dinlenmelerine imkan sağlayın.

Bu şekilde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine sağlıklı bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Ülkemizin güvencesi ve geleceği olan sizlerle her zaman gurur duymakta olduğumuzu sakın unutmayın. Büyük Önder Atatürk'ün göstermiş olduğu çizgiden ve ilkelerden ödün vermeden bilgi ve teknoloji yolunda sizlere büyük görevler düşmektedir. Bu bilinç içerisinde, bu zor görevi başarı ile yerine getireceğinizden ülke olarak hepimiz son derece umutluyuz. İki hafta sürecek bu tatili en iyi şekilde dinlenerek geçirmek hakkınızdır" dedi.
Bartın Valisi Halil Işık, öğrenci ve öğretmenlere iyi bir tatil dönemi geçirmelerini de mesajında yer verdi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 15:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?