18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Validen öğrenci yurdunda inceleme

Bartın Valisi İsa Küçük, Nedret Keten Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Küçük,inşaatına devam edilen yurdun Bartın'ın en güzel yurt binası olacağını söyledi.

Eğitim Gönüllüsü Ceyda Aydede'nin katkılarıyla Bartın'da 2008-2009 eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiği yurtta, Bartın Valisi İsa Küçük ve il Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt incelemelerde bulundu.

Yemekhane ve yatakhanelerdeki incelemelerinde inşaatı yapan firma yetkililerinden bilgi alan Vali Küçük, yurdun Bartın'ın en iyi yurdu olması konusunda talimat verirken, öğrencilerin teknolojinin en son imkanlarından faydalanması gerektiğinin altını çizdi. Nedret Keten Kız Öğrenci Yurdu inşaatı çalışmalarını yakından takip eden Vali İsa Küçük, yurdun 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında açılacağını sözlerine eklerken, öğrencilerin dinlenme yeri olarak kullanacakları çatı katındaki salonun çelik profil kullanmak suretiyle kış aylarında yaşanacak kar birikmeleri sonucu herhangi bir aksilik yaşanmaması için tedbir alınmasını istedi.

Bartın Valisi İsa Küçük, ayrıca banyolardaki elektrik prizlerinin dış kısma alınması gibi ayrıntılar hususlarında talimat verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 12:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?