22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Vali'ye Fahri Başkanlık beratı

Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Çakın ve dernek üyeleri Bartın Valisi Halil Işık'ı makamında ziyaret etti. Muhtarlar, Vali Halil Işık'a Fahri Başkanlık Beratı verdi.


Bartın Valisi Halil Işık, Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Çakın ve muhtarları Valilik toplantı salonunda kabul etti. Vali Halil Işık, "Muhtarlarımız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Eğer ilde bir şey yapabiliyorsak bunda muhtarlarımızın da destek ve katkıları vardır. Çünkü köyleri temsil eden ve oradaki ihtiyaçları, sorunları en iyi bilen kişilerin başında muhtarlarımız gelmektedir. Muhtarlarımızın bizlere ilettikleri konuları en iyi şekilde değerlendirmeye ve gereğini yapmak için çalışıyoruz. İlçe ve köy ziyaretlerimde muhtarlarımızın bize intikal ettirdiği tüm dilekçelerin gereğini mutlaka yerine getiriyorum ve o dilekçedeki konularla ilgili olarak da hem talimatlarımın örneğini muhtarlarımıza hem de kurumlardan aldığım bilgileri de iletiyorum ve bunları da Özel Kalem'de tuttuğum bir dosyadan takip ediyor, gereği içinde elimden gelen gayreti gösteriyorum. Hep birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Bartın'da kamu, sivil toplum kuruluşlarımız, seçilmiş, atanmış herkeste bu heyecan var. Bu heyecanın yeni gelişimizin de oluşturduğu sinerjiyle ilimizin kalkınması için kırsal kesimden başlamak suretiyle hepimizin üzerine düşen görevleri yerine getireceğine gönülden inanıyorum. Sizlerin vereceği destekler için de şimdiden çok teşekkür ediyor, ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.


Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Çakın ise, "Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ve KÖYDES çalışmalarıyla birlikte derneğimizi kurduk. Demokratik ve medeni bir biçimde kamusal alanın içinden çıkmış, vatandaşıyla devleti arasında köprü olmaya çalışan biz muhtarlar çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Biz şahsınızı yeni gelmiş gibi değil Türkiye'de başarılı hizmetler yapmış ve şu anda da bizimle çalışmanızdan duyduğumuz mutluluğu bilmenizi istiyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Gelişinizden bu yana geçen sürede vermiş olduğunuz destekleri de takip ediyoruz. Hep birlikte güzel şeyler başaracağımıza bizde inanıyoruz" dedi.


Konuşmaların ardından muhtarlarla tek, tek tanışan Vali Halil Işık'a Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Rıza Çakın tarafından Fahri Başkanlık Beratı verildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 16:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?