16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Vatandaşı rahatsız eden çalışma

Bartın'da bir inşaat firması tarafından yapılan inşaat çalışmaları vatandaşların tepkilerine sebep oldu.

Yolu kapatan inşaat firması, vatandaşların ve araçların geçişine engel oldu.


Bartın merkez Demirciler Mahallesi üzerinde bir inşaat firması tarafından yapılan beton dökme çalışmaları sırasında araç ve yaya trafiğe kapatıldı.

Demirciler Mahallesi'ne Kargolar Sokağı'ndan gelen Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki yolun inşaat firması tarafından beton dökülmesi sebebiyle kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Zübeyde Hanım Sokağını ve Şadırvan Caddesi'ne dönüşün sağlandığı sokağın kapatılması sonucu araç ve yaya trafiği de engellendi.


Daha önce de aynı inşaat firması tarafından Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılan inşaat çalışmalarında yol araç trafiğine kapatılırken, iş makinelerinin genişliği sebebiyle kaldırımlardan geçişler de vatandaşlar tehlikeye düşmüştü. Çalışmalar sırasında herhangi bir kazanın olmamasını tesadüfe bağlayan vatandaşlar, "Bu nasıl iş. Adamlar iş yapıyor diye, ne arabalarımızla geçebiliyoruz, ne de yürüyerek geçebiliyoruz. Bu memleketin sahibi yok mu? Her önüne gelen istediği zaman, istediği yolu işi var diye kapatacak mı? Yetkilileri göreve çağırıyoruz" diyerek sert tepkilerde bulundu.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 13:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?