18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Vekil Kitap Fuarı'nı ziyaret etti

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Belediyesi tarafından bu yıl 12.'si gerçekleştirilen Kitap Fuarı etkinliklerini ziyaret ederek, yayınevleri stantlarını gezdi.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ve teşkilat mensupları ile birlikte, Bartın 12. Kitap Fuarını ziyaret etti. Milletvekili Yılmaz Tunç, ziyaret sırasında yayınevlerine ait standlarda kitapları inceledi. Yayınevi sahipleri ve fuarda imza günü nedeniyle kitaplarını imzalayan şair ve yazarlarla sohbet eden Milletvekili Tunç, "Kitap okumak çok önemlidir. Özellikle çok küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmalıyız" dedi.


Bartın Belediyesi'nin 12.'sini düzenlediği geleneksel kitap fuarının Bartın için önemli bir kültür faaliyeti olduğunu belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bu fuarın daha geniş katılımlarla, çok sayıda yayınevinin iştirak ederek kitaplarını sergilediği, farklı görüşteki yazar ve şairlere de yer verilerek, toplumun büyük bir bölümüne hitap edecek niteliğe kavuşturulması gerekir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 19:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?