17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vekil yol çalışmalarını inceledi

MİLLETVEKİLİ YOL ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Arıt-Aydınlar Karayolu çalışmalarında incelemelerde bulunarak, Arıt yolunun 2013 yılında bitirilmesinin planlandığını açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, İl Genel Meclisi Üyesi Sefai Dikyurt ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte, Aydınlar-Arıt bölümünde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili tunç, 36 kilometre uzunluğundaki Bartın-Arıt-Aydınlar yolunun yaklaşık 15 milyon liraya ihale edildiğini, yol çalışmalarının 2013 yılında bitirilmesinin planlandığını söyledi. Bartın'da AK Parti iktidarında karayolları için 90 milyon lira harcama yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, Çaycuma-Bartın, Bartın-Amasra duble yollarını tamamladıklarını, Bartın-Safranbolu duble yolu ile Amasra-Çakraz duble yolu çalışmalarının devam ettiğini, Çakraz-Kurucaşile yolunun yatırım programına aldıklarını ve proje çalışmalarının son aşamaya geldiğini, bu yolun yakın zamanda ihale edileceğini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus-Pınarbaşı Yolunun Ulus ilçesi bölümündeki çevre yolu çalışmalarını tamamladıklarını, Ulus ilçe girişindeki Eldeş çayı üzerinde Samat köprüsü inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, Kozcağız-Perşembe yolunun Ellibaş ve Kozcağız arasındaki kamulaştırma çalışmalarının sonuçlandırıldığını ve yakın zamanda yol inşaatına başlanacağını söyledi. Kozcağız-Hasankadı-Yenice Karayolunu yatırım programına aldıklarını belirten Milletvekili Tunç, "Bu yolda da proje çalışmaları devam ediyor. Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunu da yatırım programına teklif ettik. Kozcağız, Hasankadı ve Kumluca beldeleri ile Bartın İl Merkezinde karayolu geçişlerinde yol genişletme ve tretuvar çalışmaları gerçekleştirdik. Kozcağız-Hasankadı arasında 4, Kozcağız-Kumluca arasında bir olmak üzere 5 adet kaza kara noktası çalışması gerçekleştirdik. Amasra eski yolda genişletme çalışmaları yaptık. Bostanlar-Amasra tünel projesi çalışmaları da devam ediyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 12:08:01
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 18:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
slm IP: 92.72.80.xxx Tarih : 3.06.2012 18:01:15

 slm. bu yol bu sene degil, de belki gelecek 10 yada  100 yilda biter ama bizler görmeyiz. baslangicta 2011 de bitecek dediler simdi de 2012 diyorlar. bu milletin gözüne baka baka yalan sövlüyorlar. tabiki yüzlerindeki perdeyi yirtmislar artik utanmak yok siyasetde. neyse sövleyecek söz cok ama duyacak kulak yok yok yok.. saygilar. veysel kaya