17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Veysel Eroğlu Bartın'a geliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun 4 Mayıs Pazar günü Bartın'a gelerek, Kirazlık Köprü Barajı inşaatında incelemelerde bulunacağını açıkladı.


4 Mayıs Pazar günü Bartın'a gelecek olan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun programı hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, bakanın Kirazlık Köprü Barajı inşaatını yerinde inceleyeceğini ve Vali İsa küçük'ü makamında ziyaret ettikten sonra Kadın Kolları Kongresine katılacağını ifade etti. Bakan Eroğlu'nun Apdipaşa beldesinde bir dizi açılışa da katılacağını belirten İl Başkanı Ulupınar, "Kadınlarımızı siyasette de aktif olarak görmek istiyoruz. Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil, bütün toplum için çok büyük eksikliktir. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'da bu kongreye katılacaktır. Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi büyük bir şölen havasında geçecektir. Teşkilatlarımızın içerisinde çok önemli yeri olan kadınlarımızın siyasette var olmaları ve kendilerini ifade edebilmeleri için siyasi partilerin içerisinde mutlaka görev almaları gerekir. Hayatın her alanında var olan kadınlarımızın siyasi alanda da var olabilmeleri için bizler AK Parti teşkilatları olarak üzerimize düşen bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bu alanda kadınlarımıza yer açarak onların hem teşkilatlarda hem de yerel yönetimlerde temsil edilmelerini sağlayacağız. İnancım odur ki, ne kadar çok sayıda kadınımızı siyasetin içerisine katarsak, siyasetin de o kadar temiz ve seviyeli yapılacağına inanıyorum. Çünkü onların olduğu her ortam temizdir ve temiz kalır. Siyasetin de onlara bu anlamda çok ihtiyacı var. Kadınlarımızın siyasi alandaki başarılarını gururla takip ediyoruz, bizler de Kadın Kollarımızın içerisinden başarılı siyasetçiler yetiştirmek için her alanda eğitim çalışmalarımızla katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.


AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Belediye Sosyal Tesislerinde yapılacak Kadın Kolları kongresine Bartın halkını davet ettiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 13:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?