22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Voleybol şenliği başladı

Bartın'da, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasında imzalanan protokol çerçevesinde 7-11 yaş grubuna yönelik projelendirilen mini voleybol şenlikleri düzenlendi.

Bartın'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda Voleybol İl Koordinatörü Emre Yıldız'ın koordinatörlüğünde düzenlenen Voleybol Şenlikleri Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Öğrencilere spor alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen ve 81 ilde eş zamanlı düzenlenen şenlikler Bartın'da Cumhuriyet alanındaki etkinliklerle kutlandı. Bartın 1. Voleybol Şenliğinde öğrencilerle bir araya gelen Vali Halil Iışk, "Düzenlenen voleybol şenliğimiz nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze organizasyonda gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür ediyor, kutluyorum. Ayrıca, bu organizasyonda görev alan sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve voleybol şenliğimize destek veren sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum. Organizasyonun başarılı geçmesini diliyor, çok daha büyük organizasyonlarla birlikte Bartın'da voleybolun daha iyi noktalara gelmesini temenni ediyorum" dedi.

Vali Halil Işık daha sonra öğrencilerin voleybol müsabakalarını izleyerek, voleybol şenliğinde sponsorların katkılarıyla hazırlatılan formaları öğrencilerimize dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 15:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?