17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Volkan Konak rüzgarı esti

BARTIN'DA VOLKAN KONAK RÜZGARI

Karadeniz'in sevilen şarkıcılarından Volkan Konak, 28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali kapsamında konser verdi.

28. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerinde Karadenizli şarkıcı Volkan Konak sahne aldı. Yalı mevkiinde düzenlenen konserde Konak, Bartınlılara muhteşem bir gece yaşattı. Konseri Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sanatçının çok sayıda hayranı izledi. Trafiğe kapanan eski terminal alanı ve

Yalı Caddesi'ndeki konserde yaklaşık 30 bin kişi şarkılara eşlik etti. "Yarim Yarim" ve "Cerrahpaşa" şarkılarıyla izleyenler duygusal anlar yaşatan Volkan Konak, horon eşliğinde söylediği hareketli şarkılarla da Bartınlıları coşturdu.

Vali Küçük ve Belediye Başkanı Akın, ünlü sanatçıya Bartın çileği ikram ederek, çeşitli hediyeler verdiler. Volkan Konak, kendisini "fahri hemşehri" olarak gördüğünü ve önümüzdeki yıl yine Bartın'a geleceğini belirtti. Yaklaşık 2.5 saat süren konserde Volkan Konak sahne performansıyla da takdir aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 14:53:03
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 17:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih karademir IP: 88.254.83.xxx Tarih : 8.06.2010 21:41:04

 volkan abicim senin hayranınım seni cok severim