22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Vosvos tutkunları buluştu

Türkiye'nin dört bir yanındaki Vosvos tutkunları, Bartın Vosvos Kulübü (BarVostın) ev sahipliğinde ikinci kez Bartın'da bir araya geldi.

BarVostın'ın ev sahipliğinde 5-7 Haziran tarihleri arasında Bartın'da gerçekleştirilecek ve 5 Vosvos Kulübü'nün destek verdiği buluşmaya yüze yakın Vosvos aracın katıldı. Büyük buluşma için Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden kontak çevirecek Vosvoslar, Bartın'da toplandı.

Bartın Vosvos Kulübü (BarVostın) kurucularından Cumhur Yıldız, etkinliğe AnkiVos, VosvosTürk, Vosvosinfo ve Volsder kulüpleri de destek verdi. Etkinlikle ilgili bilgiler veren Cumhur Yıldız, "Bu yıl ikincisi düzenlediğimiz Vosvos kampına İstanbul, Ankara, Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'tan katılımlar oldu. Bartın Belediyesi ve bazı firmalar bize destek oldu. Basın da bizlere destek oldu. Doğudan Batıya herkes haberlerimizi okuyor. Amacımız Bartın'ı Vosvos etkinliklerinde Türkiye çapında bir yere koymaktır. Bartın halkının ve esnafının desteğini bekliyoruz. Tam katılım oluşmadı. 3 grup geldi ve halen daha katılımların olmasını bekliyoruz. Vosvoslarımızı Karadeniz'in doğayla iç içe yollarına bırakacağız. Yeşili Vosvoslarımızın renkleri ile doyuracağımız, vardığımızda denize nazır çadırlarımızla yerleşeceğimiz, akşam kumsalda ateşimizi yakıp yakamoz eşliğinde keyifli vakit geçireceğimiz, sabah upuzun bir masada dost muhabbetleri ve kuş cıvıltıları arasında kahvaltıyla güne başlayacağımız, bazen kendimizi Karadeniz'in soğuk sularına bırakıp kulaçlar atacağımız, plaj voleybol turnuvaları ile yorulup, denize nazır hamağımızda sallanacağımız 3 koca gün planladık. Tüm Vosvos severleri kampımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Vosvos tutkunları daha sonra Bartın kent merkezinde defalarca tur atarken Bartınlılar da büyük buluşmayı fotoğrafladı. Kadın sürücülerin de kullandığı Vosvoslar da büyük ilgi gördü.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 15:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?