17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Vosvos yaz kampı başlıyor

BARTIN'DA VOSVOS YAZ KAMPI

Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan vosvos severler bu yıl 3.'sü düzenlenen barVOStın Bartın Vosvos Yaz Kampında bir araya gelecek.

“Yaza Bartın'da Merhaba Demeye Hazır Mısınız?” sloganıyla Bartın'da bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Bartın Kampı'na katılım yüksek olduğu gibi 4-5-6 Haziran 2010 tarihinde Bartın'nın İnkum tatil beldesinde düzenlenecek olan bu yılkı kampa da katılımın üst düzeyde olması bekleniyor. Ayrıca Bartın'da düzenlenecek olan Vosvos Yaz Kampına Kastamonu, Zonguldak, Karabük, İzmit, İstanbullu vosvoscularında büyük ilgisi beklenmekte. Ayrıca Bartın Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin'nin de maddi manevi olarak kampa destek verecekleri belirtildi.

Bartın Vosvos Tutkunları (barVOStın) kurucuları Arda Çalıkoğlu, Serkant Yıldırım, Okan Kabadayı, “2006 yılından bu yana Türkiye'nin çeşitli illerinde ve Bartın ilimizin tatil beldelerinde kamplar kuruyor gezilere çıkıyoruz. Ayrıca davet edildiğimiz kültürel etkinliklere elimizden geldiğince destek veriyoruz. Bu ilgimizi, kişisel çabalarımızı taktirle karşılayan vosvos dernekleri ve gruplarının desteklerini de arkamıza alarak 2008 yılından bu yana katılımın yıldan yıla arttığı barVOStın Bartın Yaz Kampını düzenliyoruz. Bu yılda biz barVOStın'ı yalnız bırakmayarak destek verecek olan vosvos dernekleri ve gruplarına ayrıca bizlerin çabalarını görerek taşın altına bizlerle birlikte elini sokan Bartın Belediyesi adına maddi manevi desteklerini esirgemeyen Bartın Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 12:51:03
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 14:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?