16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Yabancı öğretmenden dil dersi

İngiltere'den gelen 3 İngilizce öğretmeni Bartın'da Özel Gülpembe İlköğretim Okulu'nda Bartınlı öğrencilere İngilizce eğitimi vermeye başladı.


Bartın'da Özel Gülpembe İlköğretim Okulu tarafından, öğrencilerin yıl içerisinde aldığı temel İngilizce eğitimlerine destek olması amacıyla İngilizce Eğitim programı gerçekleştirdi. İngiltere'den gelen 3 İngilizce öğretmeni 1. sınıftan itibaren 6. sınıflara kadar öğrencilere İngilizce Eğitimi verecek. Leeds Lanfuage Acedemy programı adı verilen projede 62 öğrenci 15 gün boyunca pratik ağırlıklı İngilizce konuşmayı 50 saat boyunca alacak. Özel Gülpembe İlköğretim Okulu Müdürü Veli Arısoy, İngiltere'den gelen Mercedes Gokbora, Kathleen Cottle ve Jacgui Wiyson tarafından Bartın'daki öğrencilere pratik eğitim verileceğini söyledi. Arısoy, "Amacımız öğrencinin öz güvenini geliştirmek ve motivasyonunu artırmak, kurum öğretmenlerinin çalışmalarına katkıda bulunmaktır. Öğrencilerin İngilizce yi sadece akademik bir ders olarak değil, uygulamalı bir beceri olarak görmelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin öğrendiklerini pratiğe dökme konusunda cesaretlendirmeyi de amaçlıyoruz" dedi.


Özel Gülpembe İlköğretim Okulu Müdürü Veli Arısoy, yaz okulu kapsamındaki eğitimlerin Bartın'daki tüm öğrencilere açık olduğunu da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 13:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?