17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yağmur suları çöp getirdi

YAĞMUR SULARI ÇÖP GETİRDİ

Bartın'da 3 gün boyunca etkili olan yağmur yağışı ile birlikte çevre kirliliğinin boyutu da ortaya çıktı. Yağmurla birlikte gelen çöpler ırmakta kötü görüntülere yol açtı.

Bartın'da özellikle kırsal ve yüksek kesimlerde etkili olan yağmur yağışı ile birlikte çevre kirliliği yaşandı. Kent merkezine kadar gelen derelerin Bartın ırmağı ile birleştiği noktalarda oluşan çöpler, kötü görüntü oluşturdu. Yağmur suları ile birlikte kent merkezine kadar ulaşan çöp birikintileri köprülerin altında suyun akışını engelledi. Bartın - Karabük karayolunun 5. kilometresinde köy bağlantısının yapıldığı Potbaşı köprüsünün altında biriken çöpler ortaya kötü görüntülerin çıkmasına sebep oldu. Köprü, altından geçen ırmak ile birlikte ayaklarına dolan çöpler yüzünden tıkandı ve yükseldi. Sular yükseldiği için ise köprünün diğer tarafında oturan vatandaşlar kent merkezine, kent merkezinde çalışan işçiler de köprünün diğer tarafındaki evlerine gidemedi.

Köprülerin ayaklarında oluşan çöplerin içinde, en çok pet şişelerin olması ise dikkatlerde kaçmadı. Ayrıca çöplerin içerisinde poşet, elbise askısı, ampul, deterjan kutuları, cam şişeler ve ilaç kutuları da yer aldı.

YAĞMUR SULARI ÇÖP GETİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 11:05:00
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 11:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?