17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yeni yıl hediyeleri fuardan

Bartın'da, yılbaşı öncesinde hediyelik eşya ve el sanatları fuarı açıldı.


Bartın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Bartın Belediyesi El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı'nın sekizincisi törenle açıldı.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde kurulan fuarın açılışına, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Osman Kılıç, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Kozcağız Belediye Başkanı Meliha Okutay, DSP İl Başkanı Ufuk Kasap, AK Parti Bartın Belediye Başkan aday adayı Emin Özkan, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Fuarın açılışında konuşan Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, her yıl geleneksel olarak düzenlenen hediyelik eşya fuarında ev hanımları ve ailelerin ekonomilerine katkı sağladığını, vatandaşların da birçok hediyelik eşyayı ucuza aldıklarını söyledi.


29 Aralık 2008 tarihine kadar açık kalacak Bartın Belediyesi El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı'na 32 katılımcı oldu. Fuarda hediyelik eşyaların yanı sıra Bartın Kapalı Cezaevi'ndeki mahkumların yaptığı gemi maketi, tespih ve kilimler ile diğer katılımcılar tarafından yapılan takılar ilgi odağı oldu. Fuarda ayrıca giyim eşyaları, oyuncaklar, ev ve gemi maketleri, vazo, şal, tülbent, tel kırma işlemeli ürünler ve kitaplar da yer aldı. Fuara gelen vatandaşlar Yılbaşı öncesinde hediye
alternatiflerini geniş tutarak bir çok hediyeyi sevdiklerine aldı. Belediye katılımcılardan da hiçbir ücret almadı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 15:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?