22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Yerel seçim değerlendirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, partide düzenlediği basın toplantısında yerel seçimleri değerlendirdi. Karakaş, Bartın halkının kendilerine muhalefet görevi verdiğini söyledi.
 

CHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına CHP Bartın Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri Bayram Yorulmaz, Aykut Oktay Ulu ve Celal Erdoğan, CHP Belediye Meclis Üyesi adayları, CHP İl ve İlçe teşkilat üyeleri katıldı. Bartın halkının kendilerine muhalefet görevi verdiğini söyleyen CHP Bartın Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, "29 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Seçilen belediye başkanı arkadaşımıza görevinde başarılar diliyoruz. Seçimlerde Bartın halkı bize muhalefet görevi vermiştir. Seçimlerde Bartın halkının bize verdiği oyların kıymetini çok iyi biliyoruz. CHP'den Belediye Meclisine seçilen arkadaşlarımızda var. Onlar da görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır" dedi.
CHP Belediye Başkan adayı Selim Karakaş, seçimlerde aldıkları oy ve seçim sonuçlarını parti teşkilatları ile görüşeceklerini ve sonuçları kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?