18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Yerleştirme işlemleri sona erdi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bartın Yurt Müdürlüğü, 2008-2009 öğretim yılında üniversitelerde eğitim görece öğrencilerin yerleştirme işlemlerinin sona erdiğini açıkladı.


Üniversitelere yerleşen öğrencilerin okul ve yurt kayıtlarının 01-12 Eylül 2008 tarihleri arasında yapılacağı, kurumun hizmet ve faaliyetlerinin tanıtımı düşüncesiyle yurtlara yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ile kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla 01-11 Eylül 2008 tarihleri arasında "Yurt-Kur Tanıtım Günleri" etkinlikleri düzenlendiği bildirildi. Bartın Orman Fakültesi kampusu içerisinde bulunan Yurt Müdürlüğünde, tanıtım masaları kurularak, hem yurt hem de Türkiye'nin diğer il ve ilçelerinde bulunan yurtlar ile kurum hizmetleri burs, öğrenim kredisi, katkı kredisi, yurt hakkında bilgiler verilecek.


Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bartın Yurt Müdürü Mustafa Balıkkaya, bilgi almak isteyen öğrenci, veli veya halkın Bartın Orman Fakültesi kampusu içerisinde bulunan Yurt Müdürlüğüne müracaat etmesi gerektiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 11:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?