16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Yerli malı traktörler beğenildi

Hattat Holding'e bağlı Hattat Tarım firmasının Çerkezköy tesislerinde üretimini yaptığı Hattat marka traktörler çiftçilerden büyük beğeni kazandı.


Çerkezköy tesislerini gezen çiftçiler, Massey Ferguson, Valtra, Ferrari ve Hattat marka traktörlerin üretimlerinin yapıldığı fabrikaları gezdi. Geziye Malkara'dan katılan Ender Anar, "Türkiye'de sahibi Türk, tüm personeli Türk olan bu tesisler bence ülkemiz için büyük bir kazançtır. Ben bir çiftçi olarak ürün çeşitliliğini ve en önemlisi yüksek kaliteyi bizlerin hizmetine sunan böyle büyük kuruluş daha önce görmedim. Bu tesislerle ve ekiple şahsım adına gurur duydum" şeklinde konuştu.
Malkara Ballı Köyü'nden geziye katılan çiftçi Alişah Mızrak, bir Türk vatandaşı olarak Hattat Tarım Tesisleri ile gurur duyduğunu ifade ederek, "Sizden ricam bu tesisi insanlara ve bizim gibi diğer çiftçilere de tanıtmanız. Çünkü ben buraya gelmeden önce sizleri ve tesislerinizi bu şekilde bilmiyordum. Emeği geçen herkese bir Türk vatandaşı olarak ülkemize böyle güzel yatırımlar kazandırmalarından dolayı teşekkürler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 11:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?