18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Yeşilyurt'tan tam not aldılar

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Müdür Yardımcıları ve Milli Eğitim Müfettişleri ile Ticaret Meslek Lisesi Kız Pansiyonu ile İmam Hatip Lisesi Erkek Yurtlarını denetledi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, dün akşam saatlerinde ilk olarak 240 kız öğrencinin kaldığı Ticaret Meslek Lisesi Kız Pansiyonu denetledi. Yeşilyurt, kız öğrencilerle sohpet ederek, istekleri olup olmadığını sordu. Öğrenciler, yurttan çok memnun olduklarını belirtirken, Yeşilyurt ise yurdu temiz bulduğunu söyledi. 

Yeşilyurt, "Eğitimde standardı ve kaliteyi yakalamak için öğrencilerin barındıkları yerler çok önemli. Olumsuz her durum, öğrencilerin psikolojisini kötü etkiler. Yaptığımız incelemeler sonrası, yurtlarda önemli bir sıkıntı olmadığını, adeta turistik bir otel kalitesinde olduğunu gördük. Öğrencilerimizin sıcak bir ortamda, güven içerisinde kalmalarını sağlıyoruz. Ayrıca yurt görevlilerini de temizlik ve titizliklerinden dolayı kutluyorum" dedi. 

Denetim sırasında, Güzel Sanatlar Lisesinin kız öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt ve beraberindekilere sürpriz yaparak keman çaldılar. Denetim daha sonra İmam Hatip Lisesi Erkek Yurdu'nda devam etti.
iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 13:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?