17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

YGS şampiyonları FEM'den

YGS ŞAMPİYONLARI FEM DERSHANESİNDEN ÇIKTI

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Bartın birincileri FEM Dershanesinden çıktı.

YGS sonuçları ile ilgili basın toplantısı düzenleyen FEM Dershanesi Bartın Şubesi Müdürü Cemil Akbaş, YGS'de 6 puan türünde de şampiyonun kendi dershane öğrencilerinden çıktığını açıkladı.

Başarıyı gelenek haline getiren FEM Dershanesi'nin 2011 YGS'de de tüm puan türlerinde birinci çıkardığını ifade eden Akbaş, "Öğrencimiz Hakan Emre Babacan YGS-2'de 477,625 puanla Türkiye 798.si Bartın birincisi olurken, YGS 4'te de 466,317 puanla Türkiye'de 794. Bartın'da birinci oldu. Yine öğrencimiz Anıl Yılmaz YGS-4 ve YGS-5 puanlarında Bartın ikincisi olmuştur. Ayrıca Faruk Kanatsız ve Tuğba Uzan isimli öğrencilerimiz de YGS-2 ve YGS 4'de Bartın dördüncüsü oldular" dedi.

YGS'ye giren öğrencilerin yüzde 98'inin başarılı olduğuna dikkat çeken FEM Müdürü Cemil Akbaş, "başarımızdaki en önemli faktörler tecrübeli, alanında uzman öğretmen kadromuz, bol ve kaliteli dokümanlarımız, uyguladığımız eğitim programı, eğitimde teknolojiyi iyi kullanmamız, sadece dershanemizde uygulanan danışmanlık sistemi ile birebir takiptir. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize, öğrenci velilerine ve öğrencilerimizi yetiştiren okullarındaki idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Bizleri her türlü desteği veren Asım Eğitim Kurumları Şirketi yöneticilerine de teşekkür eder, başarımızı tüm Bartın halkına hediye ediyoruz" diye konuştu.

YGS'de 6 puan türünde de Bartın şampiyonu olan Hakan Emre Babacan, Bartın ikincisi olan Anıl Yılmaz, dördüncü olan Faruk Kanatsız ve Tuğba Uzan isimli öğrenciler de başarılarında emeği geçen aileleri başta olmak üzere, okullarına ve dershane öğrencilerine teşekkür etti. Hedeflerinde tıp fakültesi olduğunu açıklayan YGS şampiyonları rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolunun inanmaktan geçtiğini sözlerine eklediler. Öğretmenleri sayesinde panik atak rahatsızlığını yendiğini ifade eden YGS-2'de Bartın dördüncüsü olan Tuğba Uzan, "Ailem başta olmak üzere, okul ve dershane öğretmenlerimizin üzerimizde çok emekleri var. Öğretmenlerim sayesinde panik atağı yendim, YGS'de başarılı oldum. Başarımızı haber yapan basın mensuplarının karşısında heyecanlandım" dedi.

YGS Bartın şampiyonlarını Asım Eğitim Kurumları Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz ve Özel Başarı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Zeki Işık da tebrik ederek sevinçlerini paylaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2011 Cumartesi 15:50:03
Güncelleme :30 Nisan 2011 Cumartesi 16:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?