17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yılbaşı hediyeleri fuardan

YILBAŞI HEDİYELERİ FUARDAN

Yılbaşı öncesinde sevdiklerine hediye almak isteyenler için Bartın'da hediyelik eşya fuarı açıldı. Fuardan birbirinden güzel ürünler, özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Bartın Belediyesi tarafından Belediye Sosyal Tesislerinde 10.'su düzenlenen ve 4 gün sürecek olan "El Emeği Göz Nuru Hediyelik Eşya ve El Sanatları" fuarı, yılbaşı öncesinde sevdiklerine hediye almak isteyenlere alternatif fırsatlar sunuyor. Aradıkları ürünleri düşük fiyata bulduklarını söyleyen vatandaşlar, düzenlenen sergiden çok memnun olduklarını, Bartın Belediyesinin bu çalışmasını takdir ettiklerini söyledi. Fuarda ürünlerini sergileyenler ise 4 günlük sürenin az olduğunu ve kendilerine daha fazla imkan tanınmalarını istedi. Fuarda giyecekten, tablolara, vazolara, tel kırma işlemelere, saat, yılbaşı özel hediyeleri, süs eşyaları ve daha bir çok ürün satışa sunuldu.Açılan fuar, ayrıca aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen ev hanımlarına da fırsat sunuyor.

Hediyelik eşya fuarında stant açan asker eşleri Bahar Akpınar, Şengül Bilen ve Ayşegül Çeltik, Bartın Belediyesine düzenledikleri organizasyondan dolayı teşekkür ederek, fuarda el emeği göz nuru ürünlerini kendi bütçeleriyle hazırladıklarını ve satışlarının az olmasına rağmen bu tür organizasyonlarının kendilerini mutlu ettiklerini belirtti. Fuar süresinin kısıtlı olmasından şikayetçi olan Bahar Akpınar, "Halkımızın bütçesine hitap eden satışlar yapıyoruz. İnsanlar hediyelerini buradan seçmek istiyorlar. Elimizden geldiğince ürünlerimizi sergilemeye çalışıyoruz. 4 günlük süre bizim için yeterli olmuyor. Hediyelerimizi son gün almayı seven bir halkız. Bu nedenle yılbaşına kadar fuarımızın sürmesi bizi çok mutlu edecekti. Yine de mutluyuz Bartın Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.

YILBAŞI HEDİYELERİ FUARDAN
YILBAŞI HEDİYELERİ FUARDAN
YILBAŞI HEDİYELERİ FUARDAN
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 12:42:04
Güncelleme :25 Aralık 2010 Cumartesi 13:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan ece IP: 109.187.204.xxx Tarih : 26.12.2010 20:52:49

 hristiyanmisin sen dersin sana kirilir ama yilbasinda hindi pisirmeye havai fisege hediyeye  bayilir !!!!! anlayana