17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yıldız madencilerle iftarda buluştu

BAKAN YILDIZ, MADEN İŞÇİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU

Referandum çalışmaları kapsamında Bartın'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, maden işçileri ile birlikte iftar yemeği yedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Taşkömürleri Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'nde çalışan maden işçileri ile iftarda buluştu. İftar yemeğine TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, AK Parti yöneticileri, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslan ve madenciler katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti'nin 9. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, hükümetin yaptığı icraatları anlattı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, Türkiye'nin siyaset tarihinde önemli bir sürece girdiğini belirtti. Bakan Yıldız, "Türkiye'yi siyaset tarihinde önemli bir süreç bekliyor. Ben burada son derece rahatım bu manada. Çünkü bu bizim geleceğimiz için. Türkiye'miz için ülkemiz için bizim nesillerimiz için daha özgürlükçü daha demokratik bir ortamda böyle bir Türkiye'nin hazırlanması, yalnızca AK Parti'nin meselesi değil, aynı zamanda sivil toplum örgütlerimizin ve dediğim gibi toplumda ses getiren bütün organizasyonların aslında böyle bir yapıya 'evet' demesi uygun olur diye düşünüyoruz. Sizler ne yapacağınızı zaten çok iyi takdir edersiniz, çok iyi bilirsiniz. Ben sizinle bir arada olmaktan dolayı Bartın'a gelmiş olmaktan dolayı gerçekten son derece keyif aldım" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a madencilerin kullandığı grizu feneri hediye edildi.

BAKAN YILDIZ, MADEN İŞÇİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU
BAKAN YILDIZ, MADEN İŞÇİLERİ İLE İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 23:31:03
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 23:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?