17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yılmaz Tunç açılışlara katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'da AK Parti döneminde 500'e yakın işyerinin açıldığını ve 9 bin sigortalı sayısının da 17 bine çıktığını belirtti. 

Hafta sonu programını memleketi Bartın'da geçiren AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, bazı işyerlerinin açılışını gerçekleştirdi. AK Parti döneminde Bartın'da aktif sigortalı sayısının 9 binden 17 bine çıktığını belirten Milletvekili Tunç, "AK Parti iktidarı ile birlikte 500'e yakın yeni işyeri açılırken, 9 bin olan aktif sigortalı sayısı kısa süre içerisinde 17 bine çıktı. Bartın Üniversitesi ile Bartın'ın kalkınması hızlanacaktır. Doğalgazıyla, toplu konutlarıyla, yeni sanayi alanlarıyla, tamamlanmış duble yollarıyla nüfusu hızla artan göç veren değil göç alan bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz" dedi. 

"Ülkemizde siyasi kriz çıkararak istikrarı bozmak isteyenlerin ve ekonomik kriz çıkarma peşinde olanların hevesleri kursaklarında kalacak" diyen AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Türkiye'nin AK Parti iktidarının 1. döneminde üst üste 5 yıl büyüdüğünü, ekonominin istikrara kavuştuğunu belirti.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 11:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?