17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yılmaz Tunç'tan 29 Ekim mesajı

Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Tunç, "Cumhuriyet ve demokrasimizi sekteye uğratmak isteyen kötü niyetli çevreler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, kutlama mesajı yayınladı. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "85. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti bu gün dünyanın 17. büyük ekonomisi Avrupa'nın 6. büyük ekonomisi haline gelmiştir.

Avrupa Birliği ile müzakere aşamasında olan ülkemiz aynı zamanda İslam Konferansı Teşkilatının Genel Sekreterliğini üstlenmiş ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyini oluşturan 7 ülkeden biri olmayı başararak dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir. Hedefimiz Cumhuriyetin 100.yılında Türkiye'yi dünyanın 10. büyük ekonomisi yapmaktır.

Özellikle son yıllarda; Eğitimde, Sağlıkta, Adalette, Ekonomide, Dış Politikada, Sosyal politikalarda ve Bayındırlık alanında gerçekleştirilen hizmetlerle ülkemiz Atatürk'ün gösterdiği çağdaş ülkeler hedefine doğru hızla ilerlemektedir. Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen Cumhuriyet ve demokrasimizi sekteye uğratmak isteyen kötü niyetli çevreler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.

Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, milletiyle ve ülkesiyle bir bütün olarak Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan olarak yoluna devam edecek, demokrasiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimizi her zamankinden daha çok koruyup kollayacağız" dedi.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, vatanı emanet eden Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 12:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali altun IP: 88.251.226.xxx Tarih : 10.12.2008 13:31:05

sayın miletvekilim ben drahna aşagı camlı köyünde oturmaktayım size güveniyorüz sizi sectik işalah digersecimdede beraberizşu anda ben askererimama