17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yol çalışmaları başladı

Bartın Belediye Başkanlığı'na bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi ve Tepe Sokak'ta yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Bin 100 metre uzunluğundaki Çaydüzü Caddesi ile 400 metre uzunluğunda Tepe Sokak'ın beton parke taşı ile yol düzenleme ihalesi 20 Haziran 2007 tarihinde yapılmıştı. Beton parke döşeme çalışmaları öncesi Çaydüzü Caddesi ile Tepe Sokak'ta yol genişletme çalışmaları başladı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Altıntel "Geçen yıl Haziran ayında yapılan ihale kapsamında Gölbucağı, Kemerköprü, Kırtepe, Demirciler ve Karaköy Mahalleleri'nde beton parke yol çalışmalarımızı tamamladık. Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi ile Tepe Sokak'ın da beton parke çalışmaları başlayacak. Ancak öncelikle toplam 10 bin 300 metrekare alanda yol genişletme çalışmaları başladı. Mevcut yol imar hattına çekilecek ve Çaydüzü Caddesi ile Tepe Sokak'taki mevcut yol olabildiğince genişleyecek. Beton parke taşının da döşenmesi ile buralarda yaşayan halkımız yüksek standartlarda yola ve kaldırıma kavuşmuş olacak" dedi.


Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, mevcut yolların olabildiği kadar genişletilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 11:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?