17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yollar genişletilecek

BARTIN'DA YOLLAR GENİŞLETİLECEK

Bartın'da zaman zaman sıkışan şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla Bartın Belediyesi tarafından "Yolların genişletilmesi" projesi hayata geçirilecek.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, şehir içinde yaşanan sıkışmaların önlenmesi için çalışma başlattıklarını ifade etti. Bartın'da büyük ve geniş bir yol istediklerini belirten Başkan Akın, "Yeni yollar imara açılacak. Yeni bir çevre yolu yapıp, eski yolu bize verirlerse, biz yoları genişletiriz. Kemer Köprü'den Çatmaca'ya kadar 20-30 santim kaldırımı daraltıp, yolu genişleteceğiz. Yolu kazıp asfalt dökeceğiz. Özellikle Kemer Köprü ve Şadırvan Caddesi arasında 2 aracın geçebileceği yollar yapacağız. Bunun için kaldırımları her iki taraftan da doğru orantıda daraltacağız. Ama kaldırımların daraltılmasıyla yayalar da sıkıntı yaşamayacak" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, salı ve cuma günleri şehir içindeki trafiğin durma noktasına kadar geldiğini, halktan gelen talepler doğrultusunda da en kısa sürede bu çalışmanın yapılacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 10:26:04
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 10:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?