17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

YSK ve Valiliği göreve çağırdı

HAS PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YSK VE VALİLİĞİ GÖREVE ÇAĞIRDI

Halkın Sesi Partisi (HAS) Bartın 1. sıra milletvekili adayı Harun Gündoğan, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Bartın Valiliğini göreve çağırdı.

HAS Parti Bartın 1. sıra milletvekili adayı Harun Gündoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Gündoğan, "12 Haziran seçimleri öncesi YSK'yı göreve davet ediyorum. Bizzat sandık başında görevli olan sandık görevlileri hakkındaki şaibe olaylarını mercek altına alması gerekmektedir. Sandık görevlileri oy pusulularını verirken yaşlı seçmenlere nereye oy atacağı seçim pusulası üzerinde parmakla gösterilerek oy kullananları yönlendirmiş oldukları bilgisi konuşulmaktadır. YSK'nın bu konuda titizlikle davranması gerekmektedir. HAS Parti olarak kavga eden, ayırım yapan, 'çamur at izi kalsın' diye düşünen bir siyasi iktidar olmayacağımızı tüm Türkiye'ye bildirmiştik. Valilik ve YSK'nın belirlemiş olduğu afiş asım yerleri dışında çeşitli yerlerde siyasi partilerin afişlerinin asılı olduğu görülmektedir. Valilik tarafından belirtilen yerler dışında siyasi afiş ve pankartların kaldırılması gerekmektedir. Adil bir yapıda seçim çalışmaları devam etmelidir. 12 Haziran seçimleri öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi Bartın'da da seçim vaatleri devam etmektedir. Ama maalesef bu vaatler sadece seçim zamanı ortaya çıkıyor. Seçimden sonra verilen tüm vaatler ve vaadi verenler ortadan yok oluyorlar. Sadece kendi çıkarlarını düşünür hale geliyorlar. HAS Parti '2023' vaati vermiyor. 13 Haziran sabahını işaret ediyor. Ulusal kanallarda ve ulusal gazetelerde de yanlı ve haksızca yayın yapıldığı ortadadır." dedi.

"ANKET SONUÇLARIMIZ ORTADA"

HAS Parti Bartın 1. sıra Milletvekili adayı Harun Gündoğan, anket çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Gündoğan, "HAS Parti olarak Bartın'da yaptırılan anketler tüm gerçekleri ortaya koymaktadır. 25 Nisan - 25 Mayıs arası yaptırılan ankette 3 bin 178 kişi ile telefonla görüşüldü. Yapılan telefon görüşmeleri anketinde bin 380 'HAS Parti gelsin', 359 kişi 'oy kullanmak istemiyorum, 78 kişi 'boş oy vereceğim' , bin 361 de 'diğer partiler' şeklinde bir sonuç elde edilmiştir. Yıllardır bizleri bizden olmayanlar yönetti. Tüm siyasi parti adayı olan arkadaşlarıma başarılar diler, 12 Haziran seçimlerinin Bartın'ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 14:04:02
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?