17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Yüzme kursu sona erdi

Bartın'da Kemer Spor Kulübü tarafından 1 Ağustos 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yaz yüzme kursu sona erdi. Kurs sonunda başarılı olan öğrencilere madalya ve sertifikaları verildi.


Aldatmaz Otelde düzenlenen yüzme kursuna 4-13 yaş grubu öğrenciler katıldı. Kurs süresince öğrencilere boğart yardımı ve eğitmenler tarafından yüzme öğretildi.

Yüzme Yaz Spor Okulunun ikinci dönem kursları sona ererken, Serdar Ocakcı, Ramazan Köse, Hakan Özdoğan, Bilal Babür ve Zadiye Ak kursa katılan tüm öğrencilere yaklaşık 4 haftalık eğitimler ile yüzmeyi öğretti. Son gün yapılan etkinliklerde 16 metre boğart yardımlı 16 metre serbest ve 32 metre serbest yüzme yarışları yapıldı. Ayrıca minik yüzücüler havuz içerisinde top toplama yarışı yaptı. 16 metre boğart yardımlı yüzme yarışında Yusuf Ahmet Kaya birinci, Başaran Fındık ikinci, Berk Sönmez de üçüncü oldu. 16 metre serbeste Elif Zübeyda Yeşil birinci, İnci Elif Alkan, Berksun Alan da üçüncü oldu. 32 metre serbestte Ahmet Ali Yılmaz birinci, Elif Zübeyda Yeşil ikinci, Mertcan Akbulut üçüncü oldu. Top toplama yarışında martılar ve penguenler 23'şer top topladı. İki takımda birinciliği paylaştı. 19 top yunuslar da üçüncü oldu.


Yaz Yüzme Kursunun sona ermesi sebebiyle kursa katılan öğrencilere madalya ve sertifikaları verildi. Kemer Spor Kulübü Başkanı Ercan Aydın, iyi bir yaz sezonu geçirdiklerini, Kemer Spor'un futbolun yanı sıra tüm branşlara önem verdiklerini söyledi. Aydın, "Kulüp olarak en büyük hedeflerimiz arasında tesisleşmek vardır. Bu hedefimizin bugün ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Yaz mevsiminin dışında çocuklarımıza yüzme konusunda yardımcı olamıyoruz. Amacımız tesisler oluşturarak, spor eğitimine katkı sağlamaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 13:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?