17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Zafer Bayramı'na konserli kutlama

ZAFER BAYRAMI'NA KONSERLİ KUTLAMA

Bartın Belediyesi'nin Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yıldırım Bekçi ile Karabük Belediyesi Mehter Grubu konser verecek.

30 Ağustos akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak bayram kutlamaları kapsamında Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yıldırım Bekçi konseri ve havai fişek gösterilerini gerçekleştirecek olan Bartın Belediyesi, 31 Ağustos 2010 akşamı da Karabük Belediyesi Mehter Grubu'na konser verdirecek.

Belediye Başkanı Cemal Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere tüm vatandaşları davet ederken, Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı. Başkan Cemal Akın, “30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı, şanlı zafer bayramıdır. Bu mutlu günde zaferi bize yaşatan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, büyük fedakarlıklarla kazanılan 30 Ağustos Zaferi'nin 88. yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve tüm halkımızın Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 17:04:05
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 17:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?