17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Zehirlenen kızlar taburcu oldu

Genç Bayanlar Türkiye Voleybol Birinciliği için Bartın'a gelen ve yedikleri tavuktan zehirlenerek Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Eczacıbaşı, İller Bankası ve Türk Telekom oyuncuları taburcu edildi. 

Voleybol Türkiye Şampiyonluğu müsabakaları için Bartın'a gelen Eczacıbaşı, İller Bankası ve Türk Telekom'a ait voleybolcular, konakladıkları otelde yedikleri tavuktan zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. 28 sporcudan 18'i ayakta tedavi edilirken, 8 sporcu ise yatırılarak müşahede altında tutulmuştu. Hastanede müşahede altında tutulan voleybolcular, tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Taburcu edilen voleybolcu kızlara 1 hafta istirahat verildi. 

İller Bankası Kulüp Başkanı Bahattin Kaptan ve Eczacıbaşı Antranörü Mehmet Bedestenoğlu, üzücü olaylar yaşadıklarını, kafilenin Bartın'da sıkıntı yaşadığını, sporcuların hastalanmasının ailelerini, kendilerini ve tüm spor camiasını üzdüğünü belirtti.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 18:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tayfun IP: 85.98.115.xxx Tarih : 5.06.2006 20:08:17
bartın vatandaşı olarak;hastaneye kaldırılan arkadaşlara geçmiş olsun diler,bir daha böyle istem dışı olan hastalıkların başlarına gelmemesini allahtan dilerim ve hayatlarında başarılar dilerim.