18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

BAKİAD'tan Altıntel'e destek sözü

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurt ve beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında belediyenin projeleri ile ilgili bilgiler alan dernek yönetimi, özellikle Yalı Rekreasyon Projesi ile ilgili proje maketi üzerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, "Yönetim kurulu olarak belediyeye yardımcı olmaya her zaman hazırız. Bartın hepimizin. Geleceğe yaşanabilir bir kent bırakmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Belediyenin Bartın adına siyasi düşüncelerden arınarak hizmet verilmesi çok güzel. Belediye Başkanımızı bu yönüyle kutluyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Altıntel de BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Almtıntel; şöyle konuştu: "Bartın'ımızın geleceği için sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlere destek vermesi, hazırlanan projelere sahip çıkarak bizlerle beraber göreve hazır olduklarını belirtmeleri çok sevindirici. Bu duyarlılığınız bizi sevindirmiştir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 14:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?