17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Karla mücadele personeline teşekkür

Bartın Valisi İsa Küçük, İl Özel İdaresi Destek Hizmetler Müdürlüğü Makine İkmal Tesislerini ziyaret ederek 24 saat esasıyla karla mücadele çalışması yapan personele teşekkür etti.

Bartın'da etkili olan kar yağışı sonucu yer yer 2-3 metreye ulaşan kar kalınlığında gece-gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla 18 iş makinesi ile 3 bin 51 km yol açıldığını ve şu an ulaşıma kapalı yolun kalmadığı söyleyen Bartın Valisi İsa Küçük, İl Özel İdaresi Destek Hizmetler Müdürlüğü Makine İkmal Tesislerini ziyaret ederek, personelle konuştu.

Vali Küçük personele hitaben yaptığı konuşmada, "Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız bu zor zamanlarında devletin sıcaklığını yanlarında hissetmiştir. Bartın İl Özel İdaresi çalışanları kendisine verilen her görevi zamanında ve başarıyla yerine getireceklerini ispatlamışlardır. Son kar yağışında 3 bin 51 km kapalı köy yolu ulaşıma siz çalışanlarımızın başarılı çalışmaları sayesinde açılmış, 2008 yılı başından şu ana kadar yaklaşık 1.5 aylık zaman içerisinde toplam 10 bin 768 km yolda karla mücadele çalışmasının yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz büyük özveri ve çalışmalarınızdan dolayı siz çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış'ın da bulunduğu ziyarette Vali İsa Küçük, çalışmaları yönlendiren mühendislere, yollarda ve arazide görev yapan tüm personele de teşekkürlerini iletti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 12:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?