22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Engelliler kumanya dağıtırken de yalnızdı

Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi, özürlü ve maddi durumu iyi olmayan 63 üyesine, Ramazan dolayısıyla kumanya yardımında bulundu.

Bartın Köksal Toptan Lisesi Kapalı Spor salonunda yapılan kumanya dağıtımından önce konuşma yapan Sakatlar Derneği Başkanı Ahmet Akalın, 63 üyeye kumanya yardımı yaptıklarını, ancak böyle anlamlı bir günde yalnız kalmaktan üzüntü duyduklarını belirtti.

Devlet büyüklerinin yanlarında olmalarını beklediklerini belirten Ahmet Akalın, "Biz birlik ve beraberlik adına konuşanların böyle günlerde de yanımızda olmasını bekliyoruz. Fakat ummasınlar ki, herkes bir özürlü adayıdır. Bizler onlardan hiç bir yardım beklemiyoruz. Yalnızca faaliyetlerimizde yanımızda görmek istiyoruz. Bunu bile esirgiyorlar. Bu nedenle hepsini kınıyorum" dedi.

Bartın Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri Hikmet Sönmez de, etkinliğe katılmayan daire amirleri ve davetlilere tepki gösterdi. Sönmez, "Bazı bürokratlarımız zenginlerin konu olduğu olaylarda üzerlerine düşmediği halde kınama yaparken, böyle bir etkinlikte bulunmamaları ayrıca dikkat çekicidir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 63 üyeye davetliler tarafından kumanyaları dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 14:46:34
Güncelleme :23 Ekim 2005 Pazar 11:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa bozkurt IP: 85.97.83.xxx Tarih : 13.11.2005 11:30:11
bu anlamlı günde yanlarında olmazlar seçim zamanı neden geliyorlar >ACABA>