22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kitap fuarı başladı

Bartın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kitap Fuarı'nın 9.'su start aldı. Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen fuar açılışına Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kemik ile çok sayıda kitapsever katıldı.

Kitap fuarında açılış konuşmasını yapan Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, 'Kitapla Aydınlığa' sloganı ile başlayan kitaplı günlerin 9. yılına ulaştığını söyledi. Belediyenin 1997 yılında ateşlediği kültür meşalesinin, bugün etrafına ışığını hala saçmaya devam ettiğini ve ülkeye örnek olduğunu belirten Yalçınkaya, "Çok değerli yazarlarımız, şairlerimiz, Bartınlı kitapsever dostlarımızdan aldığımız güçle, bu meşale aydınlatmaya devam edecek.

 Kültür değerlerinin her gün biraz daha yozlaştığı bu dünyada sanata, kültüre ve eğitime sahip çıkan Bartın Belediyesi, var olduğu sürece bu değerleri koruyup gözetecek, her zaman destek olacak. 'Kitapla Aydınlığa' sloganı ile çıktığımız yolda, aydınlığın penceresinden bakmayı ilke edinen Bartın'dan bu ışık tüm illere yayılacak" dedi.
Kitap Fuarı'nın ilk gününde Foto Muhabirleri Derneği tarafından "Cumhurbaşkanları" fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı. 9. Kitap Fuarı, 3 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 15:01:44
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 17:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?