22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Pakistan'la dayanışma

Pakistan'da meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremin ardından ülkeye maddi ve ayni yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, Pakistan'a gönderilmek üzere maddi yardım kampanyası başlattı.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü, anlamlı bir kampanyaya imza attı. Pakistan'da meydana gelen 7.6 şiddetindeki deprem sonrasında mağdur olan Pakistan halkına yardımcı olunması amacıyla maddi yardım kampanyası başlattı. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, evsiz kalan milyonlarca insana katkı sağlamak amacıyla kampanya başlattıklarını, öğrencilere ve öğretmenlere zarf dağıtılacağını ifade etti.

Bartın'da 35 bin öğrenci ve bin öğretmene dağıtılacak olan zarflardan elde edilecek gelirin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) aracılığıyla Pakistan'a gönderileceğini belirten Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, "Herkes istediği miktarda yardımda bulunabilecektir. Zorlama yok. Bu insanlık görevimizdir.

Bizler deprem yaşamış ülkenin insanları olarak Pakistan'daki insanların ne tür sıkıntılarla karşı karşıya kaldığının bilincindeyiz ve yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 14:45:17
Güncelleme :15 Ekim 2005 Cumartesi 14:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?