17
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Askerler gözaltına alındı

Çarşı iznine çıkan 4 askerin, önce vatandaşlarla sonra da emniyet kuvvetleriyle tartışıp kavga ettiği bildirildi. Kız meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada, askerler gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Bartın Deniz Üs Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan Y.K., Ö.A., A.S. ve Ş.D. adlı askerler, çarşı izinlerinde kız meselesi yüzünden Orhan Çayırlı ve Rıfat Gençoğlu adlı şahıslarla tartıştı. Tartışma çevredeki vatandaşların yardımıyla sona ererken, 300 metre uzaklıkta tekrar kavga eden gruba, polis müdahale etmek istedi. Polise, asker olduklarını söyleyerek, kimliklerini göstermek istemedikleri öne sürülen 4 asker, iddiaya göre polise saldırdı. Vatandaşın da karıştığı olayda emniyet güçleri müdahale ederek, askerleri gözaltına aldı. Polisin güç kullanarak etkisiz hale getirip polis merkezine götürdüğü askerler, inzibata teslim edildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 18:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tacettin keskin IP: 88.226.155.xxx Tarih : 9.02.2008 22:43:01

askersin diye sana kimsenin kızına laf atma sarkıntılık yapma hakkı verilmez.askersen asker gibi davranacaksın.sözde sen namus bekçisisin vatan bekçisisin.ama hiç de öyle göstermiyor yaptıkların.