3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

"Boluspor'da her oyuncuyu satabiliriz”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, takımdaki her futbolcuyu değerini veren her kulübe satabileceklerini söyledi


Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor'un kamp yaptığı otele giderek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Antalya kampının çok güzel bir ortamda geçtiğini ifade eden Çarıkçı, hava şartlarına göre kampın süresinin değişebileceğini belirtti. Ara transfer döneminde iki oyuncuyla kadrolarını güçlendirdiklerini ve bunun dışında çok iyi bir forvet arayışı içinde olduklarını vurgulayan Çarıkçı, "Takımımız şu an oldukça iyi bir duruma geldi diyebilirim. İlyas ve Gökhan Caba'nın gelmesiylebirlikte takım içindeki rekabet yükseldi. İlk yarıda gerçek performansını gösteremeyen bazı oyuncularımız Antalya kampında kendilerini bulmuş gözüküyorlar. Fatih Gül, Gurbanov ve Tayfun form olarak iyi çıkış yakaladılar.

İyi bir forvet arayışımız sürüyor. Ancak Boluspor'un menfaatlerini düşünmek zorundayız. Gereksiz yere oyuncu almak istemiyoruz. İyisini bulursak alacağız" dedi.
Başarılı futbolcu Erdem Özgenç'in Sivasspor'a gideceği ve Sertan Vardar'ın da Süper Lig takımlarıyla görüştüğü yönündeki haberlerle ilgili olarak ise Çarıkçı, "Boluspor'da her oyuncuyu satabiliriz. Değerini veren her kulüp bizden istediği oyuncuyu alabilir. Erdem'i Sivasspor istiyor. Bu doğrultuda görüşmeler devam ediyor. Sertan ile ilgili henüz hiçbir kulüpten teklif gelmedi" diye konuştu.


Öte yandan Boluspor, bugünkü çalışmalarını kötü hava şartları nedeniyle kapalı salonda gerçekleştirdi. Antalya kampında sakatlanan kaleci Ziya ve Erdem Özgenç'in tedavileri devam ederken, iki futbolcu bugün yapılan çalışmalara katılmadı. Kırmızı-beyazlı ekip, 11 Ocak'ta Karşıyaka ile yapacağı hazırlık maçından sonra Antalya Side'deki kamp çalışmalarını tamamlayacak.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 15:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?