3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

23 Nisan'a cıvıl cıvıl kutlama

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Bolu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törene Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı, Garnizon Komutanı Kurmay Albay İrfan Bulut, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Çelenklerin konulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Protokol üyeleri ve öğrenciler daha sonra Atatürk Stadyumu'na geçtiler. Atatürk Stadyumu'ndaki törende Vali Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay İrfan Bulut, askeri araca binerek vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladılar.

Öğrencilerin şiir ve yazılarını okumasından sonra konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine değindi. İlköğretim okulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi tribünleri dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Tören geçişinden sonra yaklaşık 500 öğrenci grubu hazırladıklarını gösterileri sundu. Öğrenciler gösteri sonunda Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 14:06:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 22:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?