3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

29 fizyoterapist ant içti

29 FİZYOTERAPİST ANT İÇEREK MESLEK HAYATINA ATILDI

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2009-2010 yılı mezunları, fizyoterapist andı içerek mezun oldular.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon'da düzenlenen ant içme törenine Bolu Garnizon Komutan Vekili Albay Nurettin Yıldırım, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen, AİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Hasan Koçoğlu, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Ant içme töreninde konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, fizyoterapist mesleğinin günümüzde çok önemli bir konuma geldiğini belirterek, "Benim 1999 yılına kadar fizyoterapistlik konusunda fazla bilgim yoktu. Fakat o yıllarda yoğun çalışma ortamında boynumda bir rahatsızlık oluştu. Tedavimi fizyoterapistler gerçekleştirerek sağlığıma kavuşturdular. O zamandan bu güne fizyoterapistlerin toplum sağlığı açısından ne kadar önemli görevler yaptıklarının bilincindeyim. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından bölüm 1'incisi Seda Yakıt adlı öğrenci mezuniyet belgesini Bolu Garnizon Komutan Vekili Albay Nurettin Yıldırım ve Bolu 2'inci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya'nın eşi Aysel Kaya'nın elinden aldı. Törenin sonunda AİBÜ Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özlem Özer tarafından mezun öğrencilere fizyoterapist andı içirildi. Genç fizyoterapistler ant içtikten sonra keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

29 FİZYOTERAPİST ANT İÇEREK MESLEK HAYATINA ATILDI
29 FİZYOTERAPİST ANT İÇEREK MESLEK HAYATINA ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 16:38:02
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 23:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?