3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

39 yıl sonra anlamlı hediye

39 YIL SONRA ANLAMLI HEDİYE

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 39 yıl aradan sonra öğretmenliğini yaptığı öğrencisine akülü arabaya hediye etti.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Matematik Topluluğu öğrencileri, üniversitede yaptıkları konserlerden elde ettimleri gelirle ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ile akülü araba aldılar.

Üniversite öğrencileri Bolu Belediyesi'ne müracaat ederek, konserlerden elde ettikleri gelirle ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ve duyma engellilere kulaksız cihazı almak istediklerini söylediler.

Hemen harekete geçen Belediye öğrencilerin talebine olumlu yanıt verdi. Bolu Belediyesi İmarathane Salonu'nda yapılan törenle Niyazi Özcan ve Ayşe Aksan'a tekerlekli sandalye hediye edilirken, Mustafa Arslan'a da akülü araba hediye edildi. Tek akülü arabayı alan Mustafa Arslan'ın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ilkokuldan öğrencisi olduğu öğrenildi.

Başkan Yılmaz'ın 1970 yılında Seben'in Çeltik Deresi Köyü'nde ilkokul öğretmenliği yaptığı yıllarda birinci sınıfa giden Mustafa Arslan, tam 39 yıl sonra öğretmeninden akülü araba almanın sevincini yaşadı. Başkan Yılmaz'a teşekkür eden Arslan, "Yıllar önce öğretmenliğimizi yapan bir insan şuan da Belediye Başkanlığı yapıyor. Birde bizim dar günümüzde yetişip akülü araba hediye etti. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

Yılmaz Cengiz isimli öğrencinin önderlik ettiği AİBÜ Matematik Topluluğu ekibinin konserden elde ettiği gelirlerle alınan iki adet tekerlekli sandalye de ihtiyaç sahiplerine verildi.

39 YIL SONRA ANLAMLI HEDİYE
39 YIL SONRA ANLAMLI HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 15:20:02
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 22:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?