30
Nisan
2024
Salı
BOLU

4 ev, 2 samanlık yandı

Bolu'da ahşap evde çıkan yangın bitişiğindeki evlere sıçrayınca, 4 ev ve 2 samanlık yanarken, evde bulunan bebekler annelerinin kucağında alevlerin arasında çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 13.00'te meydana geldi. Aktaş Mahallesi Aslan Sokak'ta müzisyenlik yapan Kazım Ateş'e ait evde bilinmeyen bir nedenle bir anda yangın çıktı. Ev sahiplerinin evde olduğu sırada başlayan yangın bitişiğindeki ahıra sıçradı.

Panik halinde çocuklarını alarak evden çıkmaya çalışan vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi'ne bağlı ekipler alevlere müdahale ederken, çevre ilçelerden de takviye ekipler istendi. Yangın bir anda 4 evi sarınca gözyaşları sel oldu. Evleri yanan vatandaşlar gözyaşları içerisinde itfaiyenin müdahalesini izledi. Çocuğunu yangından kurtaran bir anne ise kucağındaki çocukla açık alana koştu.

Yangında 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Yanan ahırdan çok sayıda hayvan çıkartıldı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır olay yerine gelerek bilgi aldı. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başaltı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2011 Pazartesi 15:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?