3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

70 gündür aranan ceset bulundu

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesinde sel sularına kapılarak kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cesedi, yaklaşık 70 gün aradan sonra, Taşkesti Deresi'ndeki suların çekilmesiyle bulundu.

Taşkesti İlköğretim Okulunda okuyan 9 yaşındaki Ufuk Turhan, arkadaşları ile okulun bahçesinde top oynadığı sırada, Taşkesti Deresi'ne düşen topu almaya çalışırken kaybolmuştu.

Turhan'ın bulunması için Jandarma Özel Harekat Timleri, Sivil Savunma ekipleri, Bolu Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Timleri, ailesi, belde halkı ve çevre köylerden gelen vatandaşların arama çalışması sonuç vermemişti.

Turhan cesedi, yaklaşık 70 gün aradan sonra, dere suyunun azalmasının ardından gönüllü olarak arama çalışmasını sürdüren Hüseyin Tunç tarafından, Ilıca köyü yakınlarında Tina mevkisinde, derenin içindeki ağaç köklerinin altında bulundu.

Hüseyin Tunç'un olayı bildirmesi üzerine jandarma ekipleri, cumhuriyet savcısı ve çocuklarının cesedinin bulunduğu haberini alan Turhan ailesi olay yerine geldi.
Çocuklarının cesedini gören aile zor anlar yaşadı. Aileyi, komsuları teselli etmeye çalıştı.

Turhan'ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Merkezine götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 15:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdurrahman Güven IP: 212.175.115.xxx Tarih : 26.05.2008 15:18:24

Ufuk'un ailesine okulundaki öğretmenlerine ve benimde öğrencim olan ablasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmetini Bol etsin inşallah.