3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

8 yaşında kalp krizinden öldü

Bolu Abant’ta ailesi ile birlikte tatil yapan 8 yaşındaki kalp hastası Dubaili turist Fatma Khalid Ahmad Almulla, kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti. Dubai’nin Ankara Büyükelçiliği’nden gelen yetkililer, küçük çocuğun cenazesini aldılar.

Almulla ailesi bir hafta önce Dubai’den, Bolu Abant Tabiat Parkı’na tatil için geldi. Abant Palace Otel’de konaklayan Almulla ailesinin kalp hastası kızları Fatma Khalid Ahmad Almulla, dün gece oteldeki odada oyuncakları ile oynarken bir anda fenalaşarak yere yığıldı.

Almulla ailesinin yardım isteği üzerine otel görevlileri, 112 Acil’den yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil ekibi, daha önce 4 kez kalp ameliyeti geçiren Fatma Khalid Ahmad Almulla’ya ilk müdahalede bulunduktan sonra Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Fatma Khalid Ahmad Almulla yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Fatma Khalid Ahmad Almulla’nın ailesi, cenazeyi almak için bu sabah hastanenin morguna geldi. Bir hayli üzgün oldukları görülen baba Almulla, telefonla durumu yakınlarına bildirirken gözyaşlarına boğuldu. Morgun önünde bekleyen ölen çocuğun annesi ve kardeşleri ağladı. Dubai’nin Ankara Büyükelçiliği’nden gelen yetkililer, cenaze işlemlerini tamamladıktan sonra Fatma Khalid Ahmad Almulla’nın cenazesini özel bir ambulansla Ankara’ya götürdüler.

Cenazenin uçakla Dubai’ye götürüleceği bildirildi

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 14:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?