3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

86 gün sonra mutlu son

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, Orduspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönerken, Kırmızı-beyazlılar 86 gün sonra deplasmandan galip dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Son olarak Hacettepe deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Boluspor, 86 gün boyunca deplasman galibiyetine hasret kalmıştı. Deplasman maçlarında çok gol yiyen ve rakip kaleye gol atmakta zorlanan kırmızı beyazlı takım, etkili oyun sonrasında Orduspor'u deplasmanda tek golle geçmeyi başardı. Mustafa Uğur'un göreve gelmesinin ardından 3 maçta 6 puan toplayan yarenler, gözünü bu hafta oynanacak Karabükspor karşılaşmasına çevirdi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Orduspor karşılaşmasında oynanan oyundan memnun olduğunu ifade ederek, "Orduspor 3 haftada 9 puan alan formda bir ekipti. Son haftalarda güzel oyun oynayarak başarılı sonuçlar aldılar. Futbolcu arkadaşlarımız bu bilinçle sahada 90 dakika mücadele ettiler. Futbolcularımız sahada basmadık yer bırakmadı. Alınan galibiyet deplasmanda kazanamama fobimizi de ortadan kaldırdı" diye konuştu.
 

Bu hafta kendi evinde Karabükspor'u ağırlayacak olan Boluspor komşu şehrin takımını en iyi şekilde ağırlamak istiyor. Başkan Necip Çarıkçı, Karabükspor karşılaşmasının dostane bir havada geçeceğine inandığını söyledi. İki takımında son haftalarda iyi oyun oynadığını kaydeden Çarıkçı, "Karabükspor bizim komşu takımımız. İki takımın taraftarları da sporun barış ve kardeşlik olduğunu unutmadan takımlarını destekleyeceklerini düşünüyorum. Boluspor taraftarı gerektiği şekilde rakip takımın taraftarını karşılayacaktır. Her şeyden önce dostluğun kazanmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Orduspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Erdem ve İbrahim Yavuz bu hafta kadroda yer alamayacak. Mustafa Uğur defansın sağ kanadı için çözüm arayışlarına girerken, Erhan Çatalçam ve Adem Dursun'un sakatlıkları Boluspor defansını sıkıntıya soktu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 13:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?